Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmund-johdon katseet kääntyivät pois Holtbysta ja Vollandista

Kirjoittaja: — 29/01/2014

Vahvistamattomien tietojen mukaan Schalke totesi äskettäin Tottenhamin Lewis Holtbya koskevan hintapyynnön liian kalliiksi. Bildin mukaan Dortmund on nyt seurannut Schalken viitoittamalla tiellä.

Lehti kertoo, että Tottenham pyytää 23-vuotiaasta Holtbysta kuuden miljoonan euron siirtosummaa ja tähän Dortmundissa ei suostuta. Tottenhamille lainasiirto puolestaan ei ole mieluisa ratkaisu.

Jo pitkään on huhuttu Dortmundin olevan kiinnostunut myös Hoffenheim-tähti Kevin Vollandista. Putoamistaistelussa oleva seura ei kuitenkaan ole valmis päästämään Vollandia vielä menemään. Kesällä tilanne on toinen, sillä Bild kertoo Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkuekapteenin sopimuksessa olevan 15 miljoonan ulosostoklausuulin. Tällöin Vollandin siirto Borussia Dortmundin riveihin voisi hyvinkin toteutua.

Jotain Dortmundin kokoonpanossa voi kuitenkin vielä tämän viikon aikana tapahtua, sillä seura ilmoitti olevansa valmis reagoimaan siirtomarkkinoilla Jakub “Kuba” Blaszczykowskin kauden päätyttyä polven ristisidevamman myötä.

loading comments...