Bayern murjoi Augsburgin toisella puoliajalla

Kirjoittaja: — 13/12/2014

Bundesliga jatkui Bayern Münchenin osalta lauantai-iltapäivänä vierasottelulla FC Augsburgia vastaan. Isännät roikkuivat vielä ensimmäisen puoliajan pelissä mukana, mutta toisella puoliajalla Pep Guardiolan suojatit paukuttivat neljä maalia, ja voittivat maalein 0-4.

Vaikkei ensimmäisellä puoliajalla maaleja nähty, oli se vierailijoiden hallintaa. Franc Ribéry ja Robert Lewandowski olivat lähimpänä maalintekoa. Manuel Neuer puolestaan torjui Tobias Wernerin yrityksen, joka jäi lopulta Augsburgin parhaaksi tilanteeksi.

Tunnin kohdalla Bayern viimein onnistui. Ribéry antoi mainion vapaapotkun Mehdi Benatialle, joka jatkoi jalallaan pallon maaliin.

Seuraavasta osumasta vastasi Arjen Robben. Maali oli hyvin tyypillinen hollantilaiselle. Robben korjasi irtopallon haltuunsa rangaistusalueen kulmalla, siirsi pallon vasemmalle jalalleen ja sijoitti upeasti takayläkulmaan.

Robert Lewandowskin osuma oli vastaavanlainen. Joskin puolalainen pelasi pallon oikealle jalalleen, ja laukoi sen etualakulmaan. Robben viimeisteli illan toisensa ja Bayernin neljännen maalin 13 minuuttiin hetkeä myöhemmin. Lisäosumia ottelussa ei enää nähty.

Bayern jatkaa sarjakärjessä. Augsburg on tappiosta huolimatta kolmantena ennen kierroksen muita otteluita.