Leverkusen löytänyt voittovireen – ”toinen puoliaika erittäin hyvä”

Kirjoittaja: — 21/04/2014

Leverkusen on saanut kurssinsa käännettyä uuden päävalmentajansa Sascha Lewandowskin johdolla. Sunnuntaina ”Werkself” haki komean 4-1-vierasvoiton Nürnbergista ja Lewandowski oli joukkoihinsa erittäin tyytyväinen.

Vielä tauolla Nürnbergissa oltiin lukemissa 1-1, mutta toisella 45-minuuttisella Leverkusen meni omia menojaan.

Maalivahti Bernd Leno venyi komeaan tuplapelastukseen heti tauon jälkeen ja sen jälkeen alkoi tapahtua toisessa päädyssä. Sebastian Boenisch aloitti karkumatkan 48. minuutilla iskemällään 2-1-maalilla.

– Toinen puoliaika oli meiltä erittäin hyvä, iloitsi päävalmentaja Lewandowski Leverkusenin verkkosivuilla.

Boenisch puolestaan korosti voiton merkitystä taistelussa paikasta Mestarien liigaan ensi kaudeksi.

– Tämä tulos antoi meille paljon itseluottamusta.