Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

André Ramalho siirtyy kesällä Bayer Leverkuseniin

Kirjoittaja: — 06/01/2015

Red Bull Salzburgin André Ramalho on Bayer Leverkusenin siirtoikkunan ensimmäinen hankinta. Brassi tosin vahvistaa Werkselfin rinkiä vasta heinäkuusta eteenpäin.

Ramalhon sopimus Salzburgin kanssa päättyy kesäkuun lopussa, ja sen jälkeen mies siirtyy ilmaisella siirrolla Saksaan. Bayer Leverkusen solmi Ramalhon kanssa sopimuksen aina kesään 2019 asti.

Salzburgissa brassi on pääsäänöisesti pelannut puolustavana keskikenttänä tai topparina. Bayer Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler kuvaili Ramalhoa puolustuksen yleismieheksi. 22-vuotias Ramalho ei ole uusi tuttavuus Leverkusenin päävalmentaja Roger Schmidtille, sillä Schimdt valmensi Salzburgin Itävallan mestaruuteen viime keväänä, ja Ramalho oli yksi joukkueen runkopelaajista.

Itävallassa nuoruutensa viettänyt Ramalho on kaikkiaan ammattilaisurallaan pelannut 81 ottelua Salzburgin riveissä tehden niissä kahdeksan maalia. Viimeisimmän brassi iski Eurooppa-liigassa Dynamo Zagrebin verkkoon syksyllä. Muutenkin juuri miehen otteet Euroopassa saivat Bayerin skoutit vakuuttuneiksi.

Leverkusen lainasi Levin Öztunalin kevääksi Werder Bremenin. Muita liikkeitä seura ei ole Ramalhon hankkimisen lisäksi siirtomarkkinoilla vielä tehnyt.

loading comments...