Wolfsburg romahti Eurooppa-liigassa – Napolille neljä vierasmaalia

Kirjoittaja: — 17/04/2015

Wolfsburgin leirissä halutaan todennäköisesti unohtaa torstai-ilta hyvin nopeasti. Joukkue hävisi Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäisen osaottelun kotonaan Napolille peräti 1-4. Samalla välieräpuheet Wolfsburgin osalta voidaan käytännössä haudata.

Napoli sai otteluun erinomaisen startin. Vartin pelin kohdalla Dries Mertens löysi pitkällä syötöllä Gonzalo Higuaínin, joka otti taidokkaasti pallon haltuunsa ja tälläsi lukemat 1-0:aan. Kahdeksan minuuttia myöhemmin Higuaín puhkaisi syötöllään isäntien puolustuksen, ja Marek Hamsik iski toisen täpän Napolille.

Sama meno jatkui toisella jaksolla. Wolfsburg-puolustus sähläsi pelinavausvaiheessa, ja José Callejón pääsi väliin. Syöttö maalin eteen Hamsikille, 3-0. Vajaa vartti ennen täyttä aikaa Lorenzo Insigne keskitti takatolpalle, ja Manolo Gabbiadini puski vieraat jo 4-0-johtoon. Wolfsburg ei ollut koskaan aiemmin päästänyt europeleissä neljää maalia kotonaan.

Nicklas Bendtner kavensi pelin 1-4:een Ivan Perisicin syötöstä. Maali jää otteluparin kannalta todennäköisesti melko kosmeettiseksi, sillä toisessa osaottelussa Wolfsburgin pitäisi tehdä vähintään neljä maalia edetäkseen jatkoon. Toinen osaottelu pelataan Napolissa ensi viikon torstaina.