Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Vedad Ibisevicille pitkä viiden ottelun pelikielto

Kirjoittaja: — 10/02/2014

VfB Stuttgartin bosnialaishyökkääjä Vedad Ibisevic on saanut Saksan jalkapalloliitolta peräti viiden ottelun pelikiellon. Ibisevic joutui sunnuntaisessa Augsburg-ottelussa nokkapokkaan Jan-Ingwer Callsen-Brackerin kanssa ja huitaisi tätä ohijuostessaan käsivarrella kasvoihin. Kontakti jätti keskustelulle sijaa, mutta ainakin kurinpitäjät olivat sitä mieltä, että temppu oli riittävän törkeä pitkälle pelikiellolle.

– Hän juoksi ohitseni kun pallo oli aivan jossain muualla ja löi minua käsivarrella kasvoihin. Suoraan leukaan. Siitä tuli heti verta, kuvaili Callsen-Bracker tapausta SportBildissä.

VfB Stuttgart hyväksyi Ibisevicin saaman pelikiellon ja aikoo lisäksi langettaa tälle seuransisäisen rangaistuksen.

– Häneltä pitää voida odottaa hermojen hallintaa. Hän teki meille suuren karhunpalveluksen, Stuttgartin valmentaja Thomas Schneider tuomitsi.

Ibiseviciltä jäävät väliin ottelut Hoffenheimia, Hertha Berliniä, Frankfurtia, Braunschweigia ja Werder Bremeniä vastaan. Joukkueista neljä on Stuttgartin tavoin putoamistaistelussa, joten tärkeän syömähampaan poissaolo on schwaabeille raju isku. Ibisevic on käytettävissä vasta maaliskuun kolmantena viikonloppuna.

loading comments...