Stuttgart parempi yhdeksän maalin trillerissä Frankfurtissa – Freiburg jatkaa edelleen ilman voittoja

Kirjoittaja: — 25/10/2014

Borussia Dortmundin konttaamisen lisäksi Bundesligan lauantai-iltapäivään mahtui neljä muuta ottelua. FC Augsburg, Hoffenheim ja Hertha Berlin nappasivat kotivoitot. Kierroksen toistaiseksi huikein koitos pelattiin Eintracht Frankfurtin ja VfB Stuttgartin välillä. Kummatkin joukkueet johtivat ottelua kahteen kertaan, ja lopulta vierailijat olivat parempia maalein 4-5.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 21. minuutilla. Eintracht Frankfurtin Alexander Madlung täräytti pallon maaliin kulmapotkuhässäkän lopputulemana.

Ennen ensimmäisen puoliajan loppua vierailijoiden Martin Harnik pääsi neljän minuutin sisään kahdesti nokikkain maalivahdin kanssa, ja kummastakin tilanteesta itävaltalainen pisti pallon pussiin.

Christian Gentner vei vierailijat kahden maalin johtoon komean kuvion päätteeksi toisen puoliajan alussa. Tämän jälkeen kotijoukkue iski kolme maalia kahdeksaan minuuttiin, kun Alexander Meier, Stefan Aigner ja Madlung onnistuivat maalinteossa.

Stuttgart ei kuitenkaan antanut periksi. Viimeisen kymmenen minuutin aikana se onnistui kahdesti. Ensin Timo Werner purjehti laidasta läpi ja toi vierailijat tasoihin varmalla sijoituksella, ja muutamaa minuuttia myöhemmin Gentner iski irtopallosta ottelun voittomaalin.

Hoffenheimin Sebastian Rudylla oli varaa hukata rangaistuspotku ensimmäisellä puoliajalla ottelussa SC Paderbornia vastaan. Kevin Volland nousi lopulta kotijoukkueen sankariksi vartti ennen loppua. Mies otti Andreas Beckin matalan keskityksen haltuun pilkun kohdilta, ja viimeisteli varmasti alakulmaan.

Hamburger SV ei pystynyt haastamaan Herta Berliniä. Kotijoukkue iski kolme maalia toisella puoliajalla ja voitti 3-0. Änis Ben-Hatira osui kahdesti ja Johny Heitinga kertaalleen.

SC Freiburg jatkaa edelleen voitoitta. Tällä kertaa joukkue hävisi vieraissa FC Augsburgille maalein 2-0. Paul Verhaegh iski ottelun ensimmäisen osuman rangaistuspotkusta reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen, ja Halil Altintop iski ratkaisuosuman reilun tunnin pelin jälkeen.