Saksa jäi kotonaan tasapeliin Australian kanssa

Kirjoittaja: — 25/03/2015

Saksan ja Australian A-maajoukkueet kohtasivat harjoitusottelussa keskiviikkona Fritz-Walter-Stadionilla Kaiserslauternissa. Ottelu päättyi maalein 2-2.

Kotijoukkue vastasi avausosumasta. Sami Khedira syötti loistavan pitkän kuljetuksensa päätteeksi maalin eteen Marco Reusille, joka sijoitti liukuessaan pallon alanurkkaan.

Australia pelasi kuitenkin hyvin, ja se nousi tasoihin ensimmäisen puoliajan loppupuolella, kun James Troisi puski Nathan Burnsin keskityksen verkon perukoille.

Vierailijat siirtyivät johtoon toisen puoliajan alussa Mile Jedinakin upealla vapaapotkulla noin 25 metristä.

Lukas Podolski pelasti Saksan nöyryytykseltä tasoittamalla noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä André Schürrlen syötöstä ottelun loppunumeroiksi 2-2.

Saksa kohtaa EM-karsinnoissa sunnuntaina Georgian vieraissa.