Robbenilta vauhdikas paluu – Bayern murjoi sarjakärjen

Kirjoittaja: — 23/09/2014

SC Paderborn ei osoittanut sarjakärjen elkeitä Allianz Arenalla. Bayern München hallitsi ottelutapahtumia täysin, ja vei voiton nimiinsä maalein 4-0.

Bayern München otti odotetusti pallonhallinnan itselleen jo alkuminuuteista lähtien, eikä avausmaalia tarvinnut odotella pitkään. Loukkaantumisestaan toipunut Arjen Robben löysi syötöllään puolustuksen välistä Thomas Müllerin, joka jatkoi taidokkaasti kantapäällän pallon Mario Götzelle, jolla oli helppo työ sijoittaa pallo pömpeliin.

Vain viitisen minuuttia myöhemmin verkot heiluivat jälleen. Philipp Lahm siirsi pallon Robert Lewandowskille, joka pommitti voimalla kauden ensimmäisen osumansa.

Ottelussa pelattiin käytännössä yhtä maalia, mutta noin 25. minuutin kohdalla Paderbornille avautui mahdollisuus kavennukseen, kun Idir Ouali pääsi nokikkain Manuel Neuerin kanssa. Algerialaisen laukaus jäi kuitenkin ponnettomaksi.

Ennen taukoa Bayernilla oli vielä useampi paikka. Götzelle siunaantui niistä kaksi, ja pelipäällä ollut Robben laukoi kahdesti täpärästi ohi. Tauolle mentiin kuitenkin 2-0-lukemissa.

Toinen puoliaika eteni samalla kaavalla. Paderbornilla oli muutama vaarallinen vastaisku, mutta Götzen illan toinen osuma ratkaisi pelin lopullisesti. Robben nousi röyhkeästi, ja toimitti pallon maalille, mistä se päätyi Lukas Krosen torjunnan jälkeen Götzelle, joka ei erehtynyt.

Neljännen maalin arkkitehtina toimi jälleen Arjen Robben. Hollantilainen nousi taas röyhkeästi maalin kulmalle, ja tällä kertaa syöttö löysi Müllerin, joka sinetöi loppulukemiksi 4-0.

Toimittajan sana

Loppujen lopuksi ottelu eteni melko odotuksien mukaisesti. Bayern sai pyöritellä kaikessa rauhassa peliään. Bildin mukaan Xabi Alonsolla oli  ottelussa 165 pallokontaktia. Tällä kertaa pallonhallinta poiki myös tukun paikkoja, ja ehkä suurin kiitos tästä meni paluun tehneelle Arjen Robbenille, joka suorastaan huokui pelihaluja. Kaikki kunnia Paderbornin huikealle alkukaudelle, mutta tänään tasoero oli valtava.