Ringin Kaiserslautern askelen lähempänä nousua – Furuholmille maali

Kirjoittaja: — 04/04/2015

Alexander Ringin Kaiserslautern on tiukasti matkalla kohti Bundesliigaa ensi kaudeksi. Kaiserslautern kaatoi lauantaina kotonaan keskikastissa majailevan Heidenheimin puhtaasti maalein 4-0 ja nousi ainakin hetkeksi jakamaan ”Zweiten” kärkipaikkaa Ingolstadtin kanssa.

Willi Orban vei FCK:n lauantain ottelussa johtoon jo 5. minuutilla ja kotijoukkue hallitsi peliä kauttaaltaan. Ring uurasti täyden 90-minuuttisen, jäi maalimerkinnöittä, mutta kuittasi tililleen varoituksen ja sen myötä korttitilinsä täyteen.

3. Ligassa Timo Furuholm sen sijaan sai nimensä pöytäkirjaan nimenomaan maalin muodossa. Furuholm puski Hallelle tärkeän 1-0-maalin kotiottelussa Preußen Münsteria vastaan. Suomalaisen 27. minuutilla iskemä osuma jäi lopulta voittomaaliksi ja siivitti Hallen selvään 3-0-voittoon.

Voitto pari pykälää korkeammalla taulukossa olevasta vastustajasta oli Hallelle erittäin tärkeä. Joukkue voi voiton myötä elätellä edelleen pieniä haaveita nousustakin.