Ring maalasi taas – Kaiserslauternin kiri ei riittänyt

Kirjoittaja: — 29/09/2014

Alexander Ring pelasi Kaiserslauternin keskikentällä 90 minuuttia ja vastasi joukkueen kavennusosumasta, kun 1. FC Kaiserslautern hävisi 2. Bundesligassa FC Nürnbergille 3-2.

Ring oli alusta asti hyvin pelissä mukana. Mies rakensi peliä alhaalta, riisti ja katkoi. Entinen HJK-peluri ei kuitenkaan mahtanut Nürnbergin maaleille mitään. Tauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa 2-0.

Toisen puoliajan alussa Nürnberg siiryi jo 3-0-johtoon. Ring hävisi kaksintaistelun keskikentällä Alessandro Schöpfille, joka laukoi pallon onnekkaasti maaliin.

Kaiserslautern alkoi metsästämään kavennusosumia, ja Ring siirreettin hieman ylemmäs pelaamaan. Tunnin pelin kohdalla mies järjesteli vasurinsa vapaaksi, mutta laukaus osui tolppaan.

Vain hetkeä myöhemmin Ring iski jo kauden neljännen maalinsa. Srđan Lakić lähetti pallon maalille ja Ring viimeisteli varmasti oikealla jalallaan tyhjään maaliin.

Kaiserslautern sai maalista voimaa. Ring oli järjestelemässä myös seuraavaa osumaa. Suomalainen lähetti hyvän pallon laitaan, mistä peliväline päätyi Chris Löwelle, joka viimeisteli yläkulmaan.

Lopussa vierailijat painoivat vielä, mutta tasoitusosuma jäi uupumaan. Kaiserslautern on sarjassa viidentenä kahden pisteen päässä piikkipaikalla olevasta FC Ingolstadtista.

Toimittajan sana

Eihän Ringin mikään maalintekijä pitänyt olla, mutta Joel Pohjanpalon tavoin mies osui jo kolmannessa ottelussa putkeen! Tänään Ring oli muutenkin kentän parhaita. Tuntui, että mies oli joka puolella kenttää. Todella yritteliästä ja aktiivista pelaamista nuorelta keskikenttämieheltä. Ring on selvästi kehittynyt varmemmaksi syöttäjäksi. Suomalainen on tällä hetkellä tärkeä palanen Kaiserslauternin pelissä!