Mönchengladbach ei jättänyt Apollonille mahdollisuuksia

Kirjoittaja: — 24/10/2014

Borussia Mönchengladbach sai avattua voittotilinsä Eurooppa-liigassa, kun se nuiji kotonaan Apollon Limassolin 5-0.

Ibrahima Traoré aloitti maalinteon 11. minuutilla. Hugo López hukkasi pallon Branimir Hrgotalle, joka vapautti Traorén maalintekoon.

Toinen ja kolmas maali olivat saman kaksikon käsialaa. Vajaan tunnin kohdalla syntyneestä 2-0 osumasta vastasi Hrgota. Apollonin maalivahti Bruno Vale torjui Traorén yrityksen, mutta Hrgota pisti karat sisään.

Seuraava maali synty vain viitisen minuuttia myöhemmin, kun Thorgan Hazard ja Hrgota petasivat paikan Traorélle, joka pommitti illan toisensa.

Hazard oli mukana myös neljännessä maalissa, kun belgialainen löysi maalin edestä Patrick Herrmannin, joka laukoi pallon Bruno Valen jalkojen välistä maaliin.

Ottelun viimeinen maali nähtii lisä-ajalla. Hazard söytti rangaistusalueella ja Apollonin puolustaja Angelis Charalambous ohjasi pallon omaan maaliin.

Toimittajan sana

Borussia Mönchengladbach on ollut hyvässä vireessä viimeaikoina. Tänään Lucian Favre lepuutti muutamia avainpelaajia viikonlopun tärkeää Bayen München -ottelua silmälläpitäen, mutta Apollon oli silti pelkkä vastaantulija. Tästä on hyvä jatkaa sunnuntain spektaakkelia kohden!

Gladbachin voitto tarkoitti myös sitä, että kaikki kuusi saksalaisjoukkuetta ylsivät voittoihin tämän viikon euro-otteluissa!