Jymy-yllätys Saksan cupissa – 3.Bundesliga-joukkue tiputti Werder Bremenin

Kirjoittaja: — 04/03/2015

Saksan cupin keskiviikon alkuillan otteluissa nähtiin mojova yllätys, kun 3. Bundesligassa tahkoava Arminia Bielefeld tiputti kovavireisen Werder Bremenin jatkosta. Toisessa samaan aikaan pelatussa ottelussa RB Leipzig jäi VfL Wolfsburgin jalkoihin.

Bielefeldissä kotijoukkueen avausmaali syntyi reilun puolen tunnin kohdalla Manuel Junglasin lapikkaasta. Toisella puoliajalla Bremen pisti pökköä pesään, mutta joukkueen ilta vaikeutui, kun Sebastian Schuppan iski lukemiksi 0-2.

Bremen nousi hetkeksi peliin mukaan Clemens Fritzin osumalla vartti ennen täyttä aikaa, mutta Junglas katkaisi vierailijoiden selkärangan 3-1-osumallaan reilut viisi minuuttia myöhemmin.

RB Leipzig ei puolestaan yltänyt kotonaan yllätykseen Wolfsburgia vastaan. Vierailijat voittivat lopulta 0-2. Wolfsburg siirtyi johtoon 21. minuutilla. Kevin De Bruyne syötti keskelle Daniel Caligiurille, joka pommitti pallon voimalla etukulmaan.

Ottelun ratkaisu syntyi toisella puoliajalla, kun Timm Klose puski kulmapotkusta loppunumeroiksi 0-2.

Aivan posketon yllätys Arminia Bielefeldin voitto ei ollut, sillä joukkue johtaa 3. Bundesligaa.