Hyypiän Leverkusenin tappioputki venyy

Kirjoittaja: — 22/02/2014

Sami Hyypiä on tällä hetkellä valmentajauransa tiukimmassa paikassa. Bayer Leverkusen hävisi lauantaina Wolfsburgille vieraskentällä maalein 3-1. Tappioita on tuoreimman häviön myötä jonossa jo neljä.

Vuoden 2014 aikana Leverkusen on hävinnyt viisi peliä seitsemästä, mukaan lukien traaginen cup-tappio Kaiserslauternille sekä murskatappio Paris Saint Germainia vastaan Mestarien liigassa.

Ottelun avausmaalin iski kasvavaa vastuuta Wolfsburgissa nauttiva hollantilaiskärki Bas Dost. Leverkusenin Sidney Sam tasoitti pelin hieman ennen avausjakson loppua, mutta toisella puoliajalla kotijoukkue meni menojaan.

Toisella jaksolla Wolfsburgin Luiz Gustavo vei lähietäisyydeltä isännät johtoon ja loppunumerot 3-1 maalasi Ricardo Rodríguez oman rankkarinsa paluupallosta.

Bayer Leverkusen säilyi edelleen sarjan kakkosena kilpakumppanien kompuroitua, mutta Hyypiä tekee varmasti parhaansa, jotta tappiokierre saataisiin pian katkaistua.