Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hoffenheim hyytyi Augsburgin lumisateessa

Kirjoittaja: — 01/02/2015

Bundesligan viikonlopun päätösottelussa FC Augsburg isännöi Hoffenheimia. Haastavissa olosuhteissa pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen 3-1-voittoon.

Ensimmäinen puoliaika oli melkoista tarpomista rankassa lumisateessa. Taukovihellyksen lähestyessä kentälle oli ehtinyt kertyä jo monen sentin paksuinen lumikerros.

Siitä huolimatta, tai sen takia, verkot heiluivat kolmesti ensimmäisen jakson lopussa. Bayern Münchenistä lainalla oleva Pierre-Emile Kordt Højbjerg avasi syöttötilinsä Augsburg-paidassa keskittämällä pallon Halil Altıntopille, joka puski isännät johtoon. Hetkeä myöhemmin Tobias Werner iski kotijoukkueen 2-0-maalin.

Hoffenheim pääsi kuitenkin nopeasti peliin mukaan. Roberto Firmino puski näyttävästi Pirmin Schweglerin vapaapotkun takanurkkaan.

Lumisade lakkasi, ja kenttä saatiin aurattua tauolla, joten toisen puoliajan ensimmäiset noin 30 minuuttia päästiin pelaamaan siedettävissä olosuteissa. Hoffenheim ei oikein saanut minkäänlaista kirivaihetta päälle, mutta myös Augsburgilla oli vaikeuksia luoda maalipaikkoja.

Noin 20 minuuttia ennen loppua Dong-Won Ji pääsi Hoffenheimin puolustuksen sekoilun päätteksi kokeilemaan lähietäisyydeltä, mutta Oliver Baumann ehti juuri torjua tilanteen kulmaksi.

Ottelun lisä-ajalla Hoffenheimille avautui loistava paikka tasoitukseen, mutta Alex Manninger venyi huikeaan torjuntaan. Vain hetkeä myöhemmin Raúl Bobadilla iski vastahyökkäyksestä loppunumeroiksi 3-1.

Isännät nousivat voiton myötä Leverkusenin ohi viidenneksi. Hoffenheim on sijalla 7.