Bremen jatkoi voittoputkeaan – nyt kaatui kovavireinen Augsburg

Kirjoittaja: — 14/02/2015

Werder Bremen nappasi jo viidennen perättäisen voittonsa, kun se kaatoi lauantai-iltapäivänä FC Augsburgin kotonaan maalein 3-2.

Maaleista neljä syntyi ensimmäisellä puoliskolla. Assani Lukimya-Mulongoti avasi maalihanat puskemalla Zlatko Junuzovicin vapaapotkun verkon perukoille reilun vartin pelin jälkeen.

Ragnar Klavan toi kuitenkin vierailijat tasoihin 22. minuutilla.

Isännät siirtyivät johtoon kaksi minuuttia myöhemmin, kun Franco Di Santo pamautti rankkarista kauden kymmenennen osumansa.

Theodor Gebre Selassie iski 3-1-lukemat juuri ennen taukovihellystä. Maaliin johtaneesta kulmapotkusta vastasi jälleen Junuzovic.

Tobias Werner toi vierailijat ielä maalin päähän noin vartti ennen päätösvihellystä, mutta pisteet jäivät Bremeniin.

Alkukaudesta sarjajumbona viihtynyt Bremen on noussut jo kolmen pisteen päähän europaikoille oikeuttavasta kuudennesta sijasta. Augsburg tipahti tappion myötä viidenneksi.