Bayern rökitti Werder Bremenin

Kirjoittaja: — 18/10/2014

Allianz-Arenan yleisö näki maaleja koko rahan edestä lauantaina, kun Bayern München murjoi Werder Bremenin maalein 6-0.

Ilotulitus alkoi, kun 20 minuuttia ottelua oli takana. David Alaba keskitti maalille, ja Thomas Müller jatkoi pallon Philipp Lahmille, joka pommitti pelivälineen pompusta maan kautta vasempaan yläkulmaan.

Vain viitisen minuuttia myöhemmin Xabi Alonso iski ensimmäisen maalinsa Bayern Münchenin paidassa virallisessa ottelussa, kun mies laukoi vapaapotkun ovelasti muurin alta alakulmaan. Varttia myöhemmin Müller laukoi rangaistuspotkusta lukemiksi 3-0.

Vähän ennen taukovihellystä Mario Götze taituroi Bayernin neljännen osuman. Mies vastaanotti Alaban syötön, ohitti näppärästi puolustajan ja laukoi pallon takakulmaan.

Toinen puoliaika oli lähinnä pelailua. Kymmenisen minuuttia ennen loppua Lahm iski illan toisensa. Mies pelasi pallon upeasti takajalallaan Xherdan Shaqirille, joka syötti ensimmäisellä kosketuksella takaisin kapteenille, jolla oli helppo työ sijoittaa pallo alakulmaan.

Viisi minuuttia ennen päätösvihellystä Bayern pyöritteli vetopaikan Götzelle, jonka laukaus upposi puolustajan kautta maaliin.

Bayern johtaa Bundesligaa neljän pisteen erolla Borussia Mönchengladbachiin. Borussia Dortmund on jäänyt jo 13 pistettä sarjakärjestä.

Toimittajan sana

Melko tylyä kamaa. Werder Bremen oli täysin vastaantulija, ja ensimmäisen maalin jälkeen oli enää kyse siitä kuinka rumat lukemat kotijoukkue ehtii takoa. Alkukausi näytti vielä siltä, että Bayern antaisi muillekkin jotain palaa, mutta nyt ollaan palattu viime kausilta tuttuun ylivoimaan. Tulikohan Pep Guardiolan suojateille toisella puoliajalla edes hiki? Werder Bremenillä ei ollut koko ottelussa yhtään maalipaikkaa. Viimeisessä maalissa vahvasti mukana ollut Franck Ribéry teki paluun loukkaantumisen jälkeen, kun ranskalainen vaihdettiin kentälle 61. minuutilla.