Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Augsburg pisti ennätyksensä uusiksi

Kirjoittaja: — 16/09/2013

Viikonlopun 2-1-voitto Freiburgista nosti Augsburgin sarjataulukossa jo kuudennelle sijalle ja merkitsi samalla kolmatta perättäistä voittoa, mikä on ensimmäinen kerta FCA:lle Bundesliigassa. Kahdella tappiolla sarjan aloittanut joukkue on löytänyt nyt hyvän vireen.

Augsburgin itseluottamuksesta kertoo hyvin sunnuntain ottelu, jossa joukkue hallinnastaan huolimatta joutui tappiolle, mutta puristi väkisin lopulta voittoon.

– Täytyy nostaa todella hattua joukkueelle. Jo ennen taukoa meillä oli hyviä paikkoja, joita emme valitettavasti onnistuneet käyttämään ja niin tauolla oltiin maalittomassa tilanteessa. Nukuimme vähän toisen puoliajan alussa, mutta joukkueen reaktio tappiotilanteessa oli mahtava ja pystyimme kääntämään pelin, FCA-luotsi Markus Weinzierl sanoi seuran verkkosivuilla.

Voittomaalin Freiburgia vastaan 89. minuutilla pamauttanut Tobias Werner muistutti, että kolmen voiton tuomat yhdeksän pistettä ovat melkoinen potti.

– Olemme kaikki todella iloisia siitä, että meillä on nyt jo yhtä paljon pisteitä kuin viime kaudella koko syyskierroksella. Pidämme kuitenkin jalat maan pinnalla ja jatkamme kovan työn tekemistä, Werner vakuutti.

loading comments...