Alexander Ringin Kaiserslautern sokeerasi Hyypiän Leverkusenia cupissa

Kirjoittaja: — 12/02/2014

Sami Hyypiä ei pääse juhlimaan Saksan cup-mestaruutta tämän kauden päätteeksi. Bayer Leverkusen kohtasi keskiviikon puolivälierässä kotikentällään ainoan yhä mukana olevan kakkossarjalaisen 1.FC Kaiserslauternin ja hävisi tälle jatkoajan jälkeen 0-1.

“Punaiset paholaiset” saapuivat pää pystyssä suosikkia haastamaan eikä Leverkusen kyennyt rankaisemaan vieraiden sinnikästä puolustusta kertaakaan. Ottelu meni maalittomassa tasalukemissa jatkoajalle ja lopulta Kaiserslautern otti ohjat käsiinsä.

Vaihdosta sisään tullut Mohamadou Idrissou ehti hukata jatkoajan ensimmäisellä puoliskolla rangaistuspotkun, mutta Kaiserslautern ei masentunut ohilaukauksestakaan. Kamerunilainen järjesti ottelun ainoan maalin 114. minuutilla. Idrissoun keskitys löysi maalinedustalta Ruben Yttergård Jenssenin ja norjalainen oli valmis astumaan sankarin saappaisiin.

Kaiserslauternin suomalaispelaaja Alexander Ring mahtui vaihteeksi joukkueensa avauskokoonpanoon. Ring pelasi ottelussa 71 minuuttia, ennen kuin jatkoajalla suureen rooliin astunut Mo Idrissou juoksi tämän tilalle.